tala fou

O Lenei Projector e Taofia Au Mai le Fa'atauina o se TV – E itiiti ifo i le $300

O le ta'iala a Tom e iai le lagolago a le au fa'alogo. E mafai ona matou maua ni komisi so'otaga pe a e fa'atau mai i so'otaga i luga o la matou upega tafa'ilagi.O le mea lena e mafai ai ona e fa'atuatuaina i matou.
Na'o lo'u musu lava e fai sa'u TV i lo'u potumoe. Ou te iloa e ese lava mo se tasi e ola e fai sana tala i luga o le TV, ae e lelei la'u mafua'aga (pe ou te fiafia e manatu faapena.)
O la'u TV e sili ona ou fiafia i ai e tele le avanoa.O le TV 65-inisi sili lea pe a e fesili mai ia te a'u. E ui e le mafai ona ou mafaufauina le faʻaalu i luga o le 97-inisi LG G2 OLED TV, o le lau tele e faia ai le matamata i ata tifaga i le fale e lagona le ofoofogia .Ae, toe, o loʻo ou i luga o se paketi ma ou te le manaʻo e faʻatapulaʻaina loʻu avanoa puipui faʻatapulaʻa ma se laupepa tele. Ioe, e tusa lava pe matagofie e pei o le Samsung's The Frame TV 2022.
Toeitiiti atoa le tausaga talu ai, na ou faʻatauina ai lenei $70 projector nai lo se TV. I lena taimi, o le maualalo o le lelei o ata ma le le lelei o le leo e leʻi faʻalavelaveina aʻu - ou te fiafia e liliu se puipui avanoa avanoa i totonu o se lau tele i luga o le taugofie. O nisi taimi Ou te faʻaaogaina e taʻalo ai vitio musika pe a ou sauni e alu i fafo, poʻo le togiina o se fale timuga pe a ou manaʻo e malolo.
Ioe, ina ua uma ona ufiufi le tatalaina o le Samsung's The Freestyle pico projector, sa ou mafaufau i le faaleleia o laʻu seti. Ae afai o le a ou faʻaaluina le $ 900 i luga o le 1080p projector, ou te totogia le $ 1,299 mo le Optoma True 4K Projector(Tatala i se fou. tab) ona o le mafaufau.Pe atonu o le a ou tuʻuina atu laʻu puipui e faʻatau se tasi o TV OLED sili ona lelei. O e mulimuli i laʻu faiga filifiliga?
Na ou maua talu ai nei se avanoa e faʻataʻitaʻi ai le fetuutuunaʻiga lelei ua ou iloa. O le tau o le HP CC200 projector e $279, lea e te oʻo atu ai i le 80-inisi 1080p Full HD ata, faʻatasi ai ma mea faʻaoga USB ma HDMI, lua failauga 3W. , ma se filifiliga 3.5mm laina-i fafo. O na faʻamatalaga e le faʻatusatusa i soʻo se televise sili ona lelei, ae mo le tau ma le feaveaʻi (e sili atu i le 3 pauna), o se sikoa.
E le gata i lea, o le a ou le lafoaia loʻu potu malolo Samsung QLED TV mo se masini komepiuta HP e pei ona ou faia mo le puʻupuʻu 100-inisi 4K laser projector a LG. e pei ona popole i oʻu manaʻoga - Ou te manaʻo lava i le avanoa e matamata ai i rom-coms pe matamata i le tala fou o Moon Knight (e ui e faʻafefea Moon Knight Episode 3?) I le mafanafana o loʻu moega.
Na aumai e Moon Knight ia te aʻu se manatu lelei e uiga i le lelei o ata o lenei masini komepiuta. Ou te tauto e leai se mea leaga, na o le faamemelo i auiliiliga o ofu lanu uliuli a Oscar Isaac ma le gaugau lavelave o lona suti lino mummified. I le na o le 200 lumens, sa ou le E le o faamoemoeina le susulu tumau, ae o le umi lava e pogisa loʻu potumoe, e lava lava e oo lava i vaaiga i le po. O lenei masini ata e le o mamanuina e tau ai le la, o lea e laki ai ou te faia le tele o laʻu Maofa ma matamata ata tifaga i le po.
O talanoaga, i le taimi nei, leo paleni lelei e ala i failauga ua fausia, e ui lava e pei o aʻu poloketi muamua, e masani ona ou filifili e faʻapipiʻi laʻu masini faʻaoga ma le Sonos Move poʻo le Amazon Echo (4th gen) e ala i le Bluetooth.
I le tautala e uiga i masini faʻaoga, o lenei masini komepiuta e le fetaui ma le Wi-Fi ma e le ofoina atu se ata TV atamai. i se tasi o masini tafeaga sili o se filifiliga foi. Afai o le leai o se fausia-i totonu o se mea e soli ai, siaki le lauiloa $350 Anker Nebula Apollo(Tatala i se lisi fou).
Mo aʻu, o le HP CC200 o le ata sili ona lelei ua ou faʻataʻitaʻiina. O le ata sili ona lelei mo le fausiaina o le fale tifaga sili? E leai. HDR i luga ma le itiiti ifo i le 2,000 lumens o le susulu, e pei o le Anker Nebula Cosmos Max(tatala i se lisi fou) poʻo le Epson Home Cinema 3200 4K Projector(tatala se laupepa fou tatala i totonu).
Ae i luga o se paketi, o loʻo i ai laʻu puipui paʻepaʻe avanoa ma le fata i luga aʻe o loʻu moega ma sui ai e lenei masini komepiuta laʻu TV. O ai na te iloa? A o latalata mai le taumafanafana, atonu o loʻo ou toe iloiloina pe faʻapefea ona fai se fale tifaga i tuafale.
O Kate Kozuch o le faatonu o Tom's Guide, e aofia ai smartwatches, TV, ma mea uma e fesoʻotaʻi ma le fale atamai. Faʻaalia foi Kate i Fox News, tautala i tulaga faatekinolosi ma faʻatautaia le Tom's Guide TikTok account (tatala i se lisi fou) e tatau ona e mulimuli ai. A na te le pu'eina ata vitio, e mafai ona e mauaina o ia o tietie i se uila faʻamalositino, faʻataʻitaʻiina le New York Times crossword, poʻo le faʻaogaina o lana kuka lauiloa i totonu.
Tom's Guide ose vaega o le Future US Inc, ose fa'asalalauga fa'ava-o-malo ma le ta'ita'i lomitusi numera. Asiasi i le matou upegatafa'ilagi a le kamupani(tatala i se lisi fou).


Taimi meli: Iul-31-2022

Fa'amolemole tu'u lau fa'amatalaga taua mo le isi auaunaga mai ia i matou, fa'afetai!