tala fou

Mid-autumn festival, mo na'o le alofa ma le fa'afetai

O tagata uma, o aai uma, o atunuu uma, e iai lona uiga tutusa, poʻo le igoa pe a e manaʻo e valaʻau.

E fa’apea fo’i mo si o tatou atunu’u o Saina!Mo i matou, o uiga sili ona iloga o upu e aofia ai: lalo-i-le-lalolagi, galue malosi ma lototele, mafanafana & talimalo, agalelei i isi, faapalepale, ioe, o mea lelei i luga e mo le tele o isi atunuu.Mo uo mai fafo, ina ua e faalogo i le upu Saina, o le manatu muamua lava na aliali mai o le aganuu a tatou aiga.Mai aso anamua e oo mai i le taimi nei, e tusa lava po o le a le tele o le suiga o mafaufauga ma tekinolosi a tagata Saina, o le upu "aganuʻu faaleaiga" e masani lava ona avea ma aganuu sili ona faʻaalia mo i tatou.

rgfd (1)

Mid-autumn festival o le tausamiga sili lea ona taua e faʻaalia ai upu o loʻo i luga.

I le Kalena Saina, o le aso Aukuso 15 e taʻua o Zhongqiu Jie (Mid-autumn festival), lea e fai ma sui o le vevela vevela ua maeʻa, o le vaitau o le seleselega na oʻo mai.I lenei aso auro, e masani ona potopoto tagata e tapuai i le masina, o le masina o le aso e lauiloa o le masina sili ona matagofie o le tausaga atoa, latou te nonofo faatasi ma uo sili ona taua ma tagata o le aiga e fefaʻasoaaʻi keke masina aʻo fiafia i le masina atoatoa, inu le lauti na latou faia, fai molī ma lele i le lagi e fai ai manaʻoga, tapuaʻi i le pele e le mafai ona toe faʻatasi ma i latou seʻia oʻo i le isi olaga, i mea uma, o se aso mo le toe feiloaʻi, misia le tagata pele. , faia o mana'oga, fa'afetai i mea uma i le olaga.

rgfd (2)

Masalo o lona uiga fiafia ma le masani, lea na mafua ai ona ia o faatasi ma i tatou mo le silia ma le tolu afe tausaga, e tusa lava po o le a le faʻafouina o tekinolosi, tusa lava po o le a le mamao e o ese ai tagata Saina mai lo tatou tina, o se ituaiga alofa o le a faʻaosofia. loloto o latou loto i lenei aso.

E maeu le taua o le Aiga, e ese le taua o le aso ogatotonu o le tautotogo!Ia tatou manatua le mea tatou te o mai ai, le mea tatou te fia o i ai.faatauaina pea la tatou aganuu faapitoa e ese mai isi.


Taimi meli: Sep-09-2022

Fa'amolemole tu'u lau fa'amatalaga taua mo le isi auaunaga mai ia i matou, fa'afetai!