tala fou

Tulaga o alamanuia ma aga masani

I le 2020, o loʻo i ai le maketi o masini komepiuta i se tulaga faigata tele ona o le faʻamaʻi COVID-19

Fa'atauga pa'u 25.8 pasene i le kuata muamua, a'o fa'atauga pa'u 25.5 pasene, tele ona o le a'afiaga o fa'ama'i i luga o le sapalai o Saina.O le paʻu i Europa, Sasaʻe Tutotonu ma Aferika, i le 15 pasene, e leʻo leaga tele.O Europa i Sasaʻe na vaʻaia foʻi le siʻitia o faʻatauga mai Rusia.

Na lavea malosi le maketi o le lalolagi i le kuata lona lua, ma le afa o le volume, i lalo 47.6%, ma faʻatau i lalo 44.3%.Europa, Sasaʻe Tutotonu ma Aferika na paʻu foi i le 46%, ma Europa i Sasaʻe ma MEA na pa'ū i lalo ole 50%.

O faʻatauga a le lalolagi na toe faʻaleleia i le kuata lona tolu, pa'ū 29.1 pasene i le 1.1 miliona iunite, aʻo faʻatau atu i Europa, Sasaʻe Tutotonu ma Aferika na paʻu 22.6 pasene ile 316,000 iunite, i lalo ole 28.8 pasene.Fa'atauga pa'u 42.5 pasene ma 49 pasene i Peretania, 11.4 pasene ma 22.4 pasene i Siamani.

O le faʻamaʻi ua faʻasaina atoa ai gaioiga a le lautele, aemaise lava le faʻatau atu o masini eletise maualuga, potu fono a kamupani, potu aʻoga, faʻaaliga ma isi maketi B2B ua oʻo i tulaga eseese o le paʻu.

E oʻo atu i le faaiuga o le 2021, ona o le tele o tagata i le lalolagi o faʻamaʻi o loʻo i ai le puipuiga, o le a toe faʻaleleia le tamaoaiga, e tusa ai ma vaega e fa o le taamilosaga o le tamaoaiga, maualuga - sologa lelei - paʻu - faʻalavelave, seʻia oʻo i le taimi nei, o oloa faʻatau eletise o le a faʻatasi ma. o lona lautele lautele, sitaili, tulaga lelei o le tau e tele, e toe taʻitaʻia ai le au faʻatau.


Taimi meli: Tes-27-2021

Fa'amolemole tu'u lau fa'amatalaga taua mo le isi auaunaga mai ia i matou, fa'afetai!