tala fou

Pe na'o le fa'atupuina o mea fa'atekonolosi ua na'o lo tatou alualu i luma?

E le'i mautinoa!O le mea ou te fia fai atu ai o lenamea foue iai sona sao taua i le alualu i luma, ae na o le pau lena!
E manino lava, o le sini o faʻafouga tekinolosi taʻitasi o le faʻaleleia lea o faʻaletonu muamua. Ae pe na e mafaufau i ai, o lenei faiga e le muta talu mai le amataga o le selau o tausaga talu ai.Se'i o tatou ave nisi o ituaiga matauila i masini masini mo se fa'ata'ita'iga, lea e ta'ua fo'i le puna malamalama.
1.UHE lamepa e fai ma puna malamalama.E ui lava e mafai ona tatou fai atu ua tuai ona o lona talafaasolopito umi, lapoʻa lapoʻa ma foliga masani ae o loʻo faʻaaogaina lautele i le tele o igoa lauiloa e pei o Benq, Epson ma isi.

1

Sei o tatou tilotilo i ona lelei ma le le lelei:
Tulaga lelei: Faʻatinoga lelei i le susulu lea e mafai ona faʻaalia ai se ata susulu, faʻaalia se maualuga maualuga o faʻaaliga ata.I le taimi lava e tasi, o le susulu o le UHE Lamp pe a uma ona faʻaaogaina mo se taimi umi e le faigofie ona pala, o se mataupu tele i le alamanuia.
Leaga: e puupuu le ola o le pulu, ona oʻo mai ai lea o le tele o taimi e sui ai, toetoe a faʻateleina le tau o mea faʻaaoga mo tagata faʻaoga.Ona o le maualuga o le vevela o le matauila, e 15 minute e amata faalua ai le masini komepiuta, a leai o le a faigofie ona faaleagaina le matauila.
2. Faʻaaogaina o le moli LED e avea o se faʻamalamalamaga, e pei ona tatou iloa o le susulu e le faigofie ona pala, mulimuli i se olaga umi o auaunaga;laʻititi laʻititi nai lo le moli UHE; tusa lava pe fa poʻo le lima tausaga e aunoa ma le suia o le faʻamalamalamaina o le malamalama; Ma e manaʻomia le manaʻomia laʻititi o le malosi, maualalo le vevela, mea uma, e mafai e tagata faʻaoga ona faʻasaoina tupe faʻaalu eletise.Le mea e lelei mo lo tatou sosaiete faʻaonaponei foʻi.
Leaga: talu ai o le mana o le LED lava ia e le mafai ona oʻo i se tulaga maualuga, o le susulu o le a maualalo ifo nai lo le UHE moli e tusa ai, manaʻomia se isi faʻagasologa e faʻaleleia ai le susulu o le malamalama e ala i tekinolosi.

2

3.Laser puna malamalama, lea e umi lona olaga, faavae e le manaʻomia ona suia, faʻaitiitia le tau o consumables i lenei itu.O le ata o loʻo tuʻuina atu e le laser light source e matua mama i le lanu, ae o loʻo i ai foi se maualuga maualuga o le susulu o le ata.Ma o le aofaʻi o le eletise o loʻo maualalo pea, lea e mafai ona faʻapea e tuʻufaʻatasia le lelei o moli UHE ma moli LED.

4

Leaga: o le faʻamalama laser e afaina ai mata o le tagata, e manaʻomia le faia o se galuega lelei o le puipuiga, ma o le tau o le faʻamalama laser e sili atu le maualuga, e manaʻomia e tagata faʻaoga le faʻaaluina o tupe sili atu.
I mea uma, o le sini o tekinolosi fou e le gata e suitulaga masani, o loʻo taulaʻi i le faʻamalieina o manaʻoga o le tele o tagata mo tekinolosi, i se isi faaupuga, talu ai e leai se galuega faʻataʻitaʻi atoatoa, seʻi o tatou fatuina nisi e fai faʻaopoopoga.A uma mea uma, na fatuina e le tagata le tekonolosi, tekinolosi toe faʻafouina i tatou i le isi itu, o lea na faʻalauiloaina ai le atinaʻeina o sosaiete.


Taimi meli: Iul-25-2022

Fa'amolemole tu'u lau fa'amatalaga taua mo le isi auaunaga mai ia i matou, fa'afetai!